donderdag 18 februari 2010

Raedschelders

Met het hoofdmerk Hettich International heeft Raedschelders ’s werelds grootste fabrikant van meubelbeslag in huis. Met de slogan: '”Thuis in het goede meubel” biedt Hettich een compleet assortiment meubelbeslag aan, dat kwalitatief zeer hoogwaardig is. Het assortiment reikt duizend-en-één technische oplossingen aan voor problemen waarmee u als interieurbouwer in de praktijk wordt geconfronteerd.
 
Bij de keuze van design bouw- en meubelbeslag gaat de trend ook steeds meer naar een totaaloplossing binnen de woning. En dit gericht op de woon-, slaap- en badkamer, keuken- en kantoormeubelen, en interieurbouw. Door optimaal gebruik te maken van moderne communicatiemogelijkheden en uitgekiend voorraadbeheer is Raedschelders in samenwerking met Hettich op alle vlakken van het meubelbeslagassortiment een competente partner als het gaat om snelheid en service. Bovendien zijn wij u optimaal van dienst met deskundig advies, toegespitst op uw specifieke situatie en met producten die, zo nodig, speciaal voor u “customer-made” worden geleverd.
 
Ons gamma bestaat uit: grendels, kastdeursteunen, meubelframes, meubelpoten, meubelverlichting, scharnieren, meubelscharnieren, klapliftbeslag, bedverstelbeslag, (complete) schuiflades en schuifgeleiders voor lades, quadro geleidersystemen (opschuif- en opsteektechniek), tv‑plateaus, schuifgrendels, sluitsystemen voor meubels, meubelsnappers, afvalemmers, legplankdragers, kastophangsystemen, verbindingsbeslag, bureaustoelen,…
 

Raedschelders
Renkoven 2
B - 3680 Maaseik
T +32 89 56 49 72
F +32 89 56 50 54
info@raedschelders.be
www.raedschelders.be

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten