dinsdag 6 juli 2010

Mac Lean Agencies: Grass meubelbeslag importeur en distributeur

Minervum 7093, 4817 ZK Breda map
NL - Noord Brabant
T:076 - 565 65 65
F:076 - 572 09 13

Mac Lean Agencies: Grass meubelbeslag importeur en distributeur
Mac Lean Agencies bv is al sinds 1984 een gerenommeerde importeur/groothandel voor de keukenindustrie, interieurbouw, jachtbouw en ijzerwarenhandel. Gevestigd in het Brabantse Breda, ligt de onderneming in het hart van de Nederlandse keukenindustrie. Met een bekwaam en hecht team van medewerkers staat het bedrijf garant voor kwaliteit en continuïteit.

In de branche staat de naam Mac Lean gelijk aan de naam GRASS, de Oostenrijkse fabrikant van kwalitatief hoogwaardige ladesystemen, scharnieren en verwerkingsmachines.

Naast het GRASS assortiment levert Mac Lean exclusief voor de Nederlandse markt een breed scala van draadwerk producten van PEKA, sierbeslag van COSMA, kunststof stelpoten en profielen van NEHL, bestekbakken van AGOFORM, beuken lade-indelingen van ROCKENHAUSEN, draadwerk van SIGE, deurbeslag van het Italiaanse EFFEGI BREVETTI, klepbeslag van HETAL, afvalsystemen van HAILO en LED verlichting van HERA.

Mac Lean bedient de markt met een compleet assortiment van kwaliteitsproducten tegen een concurrerende prijs. Bovendien worden deze producten uit voorraad geleverd. Vandaag besteld is morgen in huis!

Om onze klanten nog beter van onze kwaliteitsproducten te voorzien werkt Mac Lean nauw samen met Van Schoonhoven import en export bv in Barneveld, een gerenommeerde naam in de markt met een hoog serviceniveau.

Met name de hoge kwaliteit, een snelle levertijd en een uitstekende service hebben Mac Lean gemaakt tot het bedrijf dat het vandaag de dag is - een betrouwbare partner met hoogwaardige oplossingen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten